Lejemålet

Kom med til Oslo Plads og stop op foran den smukke ejendom på hjørnet ved en af landets travleste stationer. Den over 100 år smukke gamle ejendom kaldes Glacispalæet. Pladsen omkring er forvandlet til en oase med allé-stemning og rum til at nyde livet. Åbner du døren til den flotte butik i parterre, vil du opdage, at det ikke kun er facaden, der emmer af elegance. Indenfor kan du glæde dig over det smukke håndværk på gulve, lofter og vægge. Så drømmer du om at åbne din Café, kaffebar, morgenmads restaurant eller bager forretning er mulighederne mange. Ventilationsanlæg samt fedtudskiller etableres efter nærmere aftale herom.

Hent prospekt

Området

Oslo Plads har igennem de sidste år gennemgået en ansigtsløftning i forbindelse med Metro-byggeriet, der har bragt den op i superligaen, hvad angår charmerende byrum. Pladsen byder desuden på alt, hvad du som forretningskvinde eller -mand kan drømme om: Et fem meter bredt fortov med træer og plads til at stille borde og stole op til dine gæster eller til at præsentere dine varer. Hertil en række faciliteter, der tiltrækker de købelystne, kulturinteresserede og livsnyderne. Lige om gadehjørnet ligger det nyrenoverede butikscenter med kontorer og konferencefaciliteter, Hotel Østerport og Den Frie Udstilling, mens centrum ligger lige fremme. Du får tilmed tog, busser og metro tæt på.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       60.600 kr.
Aconto energibidrag       2.650 kr.
Aconto driftsudgifter       5.454 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       68.704 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       727.200 kr.
Aconto energibidrag       31.796 kr.
Aconto driftsudgifter       65.448 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       824.444 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. februar 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070