Lejemålet

Er du på udkig efter den helt rigtige placering i Indre By til at bosætte din butik? Så er Pilestræde 30A klart et besøg værd. Her får du 133 rummelige og lyse butikskvadratmeter med en unik eksponering med tre store vinduespartier og synlighed ud til Pilestræde. Her vil du opleve et pulserende byliv med en dynamisk trafik i nærområdet. Desuden har butikken trægulve, masser af vægplads til ophæng, reoler mv., direkte udgang via bagindgangen til vores p-anlæg samt et baglokale med både tilhørende toilet og depotrum. Mangler du inspiration til design eller indretning af din nye butik, så hjælper vi gerne. Lyder det som noget for dig? Kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne på Pilestræde.

Hent prospekt

Området

Pilestræde ligger i hjertet af ”Gamle København”, men gaden er absolut ikke bange for at tænke nyt. Kendte tøjbrands, populære restauranter, hyggelige caféer og et navnkundigt bladhus er med til at give strædet sin helt egen puls. Nok er strædet smalt, men det giver et bredt udvalg af muligheder med Strøget, Købmagergade og Kongens Have lige om gadehjørnet. Desuden krydser Pilestræde med Kronprinsensgade - Københavns mest forbipasserende gade. Offentlig transport kan snildt nås på en to-go-kaffes tid til Kongens Nytorv eller Nørreport St. med tog, bus og metro. Er du i bil, kan du holde i Jeudans p-hus ved Gammel Mønt.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       72.042 kr.
Aconto køl       1.110 kr.
Aconto driftsudgifter       5.364 kr.
Aconto el       1.864 kr.
Aconto energibidrag       1.692 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       82.072 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       864.500 kr.
Aconto køl       13.326 kr.
Aconto driftsudgifter       64.363 kr.
Aconto el       22.370 kr.
Aconto energibidrag       20.298 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       984.857 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Kvartalsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070