Lejemålet

Drømmer du om de helt rigtige rammer til præsentation af dine produkter, kunst eller varer? Velkommen indenfor i Pilestræde 35. Det 3-etagers lejemål, er udstyret med åbne butikslokaler til modtagelse af dine kunder, plads til møder med leverandører og samarbejdspartnere samt et rummeligt lager i kælderen. Med 198 kvadratmeter fordelt på tre plan, får du ikke kun den plads og de praktiske foranstaltninger, der skal til for at gøre dit virke bekvemt og effektivt. Du får også, i kraft af de høje facadevinduer, der giver en unik synlighed ud til velbesøgte Pilestræde, det lyse og indbydende udtryk der giver rum til inspiration for både dig og dine kunder. Lyder Pilestræde 35 som det rigtige sted til din butik? Bestil en fremvisning i dag og lad os byde dig indenfor i Pilestræde 35.

Hent prospekt

Området

Pilestræde ligger i hjertet af ”Gamle København”, men gaden er absolut ikke bange for at tænke nyt. Kendte tøjbrands, populære restauranter, hyggelige caféer og et navnkundigt bladhus er med til at give strædet sin helt egen puls. Nok er strædet smalt, men det giver et bredt udvalg af muligheder med Strøget, Købmagergade og Kongens Have lige om gadehjørnet. Desuden krydser Pilestræde med Kronprinsensgade - Københavns mest forbipasserende gade. Offentlig transport kan snildt nås på en to-go-kaffes tid til Kongens Nytorv eller Nørreport St. med tog, bus og metro. Er du i bil, kan du holde i Jeudans p-hus ved Gammel Mønt.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       53.338 kr.
Aconto energibidrag       2.604 kr.
Aconto driftsudgifter       8.178 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       64.120 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       640.057 kr.
Aconto energibidrag       31.251 kr.
Aconto driftsudgifter       98.135 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       769.443 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Ingen depositum
Overtagelse fra 1. november 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070