Lejemålet

Træd indenfor og bliv mødt af et lyst og nymalet rum, hvor det pæne klinkegulv og de hvide vægge skaber et moderne rustikt indtryk. Her er god plads til indretning af enten tøjstativer, vine eller noget helt tredje. Butikslokalet har tilhørende lagerrum, som optager 34 m2 af de samlede kvadratmeter. Her er der godt med ekstra plads til opbevaring af dine varer. Kommer du cyklende, kan du parkere cyklen i den idylliske baggård, som udover cykelparkering indbyder til hyggelige kaffepauser i bedste københavnerstil. Lejemålet har desuden nye toiletfaciliteter. Kom ind forbi og mærk den rå og raffinerede stemning. Det er New Yorker-atmosfære midt i Indre By. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen i St. Kongensgade, byens berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kgs. Nytorv. Gaden, der rummer både det stilfulde og det skæve byliv. Fra caféer med fransk stemning og restauranter med kant til designerbutikker, kunsthandlere, butikker med det særlige og byens måske bedste avis- og bladforhandler. Med base i St. Kongensgade er du altid tæt på det vigtige: Knudepunktet Kongens Nytorv, nydelige Nyhavn og oplevelser på Ofelia Plads - hertil busser og Metro i pendulfart og et P-hus inden for rækkevidde.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       12.542 kr.
Aconto energibidrag       1.646 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       14.188 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       150.500 kr.
Aconto energibidrag       19.750 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       170.250 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Ingen
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070