Lejemålet

Hvis du slentrer fra Kgs. Nytorv op ad St. Kongensgade, tager det kun en lille kop to-go-kaffes tid at nå til nummer 74. Stop op foran det store facadevindue og forestil dig, hvor godt dine varer vil tage sig ud, og træd så indenfor i de 101 kvadratmeter. Her er god plads til, at dine kunder kan gå på opdagelse, hvad enten du drømmer om at præsentere tøjkollektioner og smykker, åbne en frisørsalon, eller noget helt tredje. Når det er tid til kaffe, frokost eller en stund foran computeren, er der mulighed for dette i bagerste del af butikken. Kom forbi og mærk stemningen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen i St. Kongensgade, byens berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kgs. Nytorv. Gaden, der rummer både det stilfulde og det skæve byliv. Fra caféer med fransk stemning og restauranter med kant til designerbutikker, kunsthandlere, butikker med det særlige og byens måske bedste avis- og bladforhandler. Med base i St. Kongensgade er du altid tæt på det vigtige: Knudepunktet Kongens Nytorv, nydelige Nyhavn og oplevelser på Ofelia Plads - hertil busser og Metro i pendulfart og et P-hus inden for rækkevidde.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       25.250 kr.
Aconto energibidrag       1.667 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       26.917 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       303.000 kr.
Aconto energibidrag       20.000 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       323.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Ingen
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Kender du vores gode vilkår?

Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs om vores gode vilkår

Parkering i nærheden

Det er nemt at komme af med sin bil som lejer i Jeudan. Vi har fem p-huse i indre by, hvor du trygt kan parkere din bil fx ved Gammel Mønt, Dr. Tværgade eller Skt. Annæ Plads.

Læs mere om vores p-huse

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070