Lejemålet

Vil du drive virksomhed i de måske smukkeste omgivelser i København? Det får du nu muligheden for med Amaliegade 16A. Her finder du dit nye kontor lige midt i Frederiksstaden, hvor du og dine medarbejdere har ingen ringere end dronningen som nabo. Bedre beliggenhed fås ikke! Træd ind i det 218 kvadratmeter store kontor, der med mødelokale, to toiletter og tekøkken rummer alt, I skal bruge i jeres dagligdag. Og så det kræver ikke mere end et par skridt, før I har Amalienborg, havudsigt og Amaliehaven lige ved hånden. Bogstaveligt talt. Amaliegade 16A er med andre ord tæt på det hele – også jeres kunder. Skal vi vise dig de skønne kontorlokaler? Så kontakt os, og kom forbi til en fremvisning.

Hent prospekt

Området

Amaliegade løber fra grønne Sankt Annæ Plads over Amalienborg Slotsplads – med Danmarks mest kendte altan – og munder ud ned til Esplanaden og Kastellet. Fra Amaliegade finder du det hele rundt om gadehjørnet: Frederiksstadens pulserende forretningsgader, Store Kongensgade og Bredgade, der byder på butikker af alle slags, kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Det er også her i kvarteret, at alverdens ambassader og kendte advokathuse har adresse, mens Nyhavn, Ofelia Plads og Jeudans p-anlæg under Kvæsthusbroen kun er en slentretur væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       25.500 kr.
Aconto energibidrag       2.500 kr.
Aconto driftsudgifter       5.000 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       33.000 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       306.000 kr.
Aconto energibidrag       30.000 kr.
Aconto driftsudgifter       60.000 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       396.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. september 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Vilkår der er til at regne med

Når du flytter ind i en Jeudan-ejendom, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070