Lejemålet

Går du med drømme om at flytte din virksomhed ind i pæne og lyse lokaler i Frederiksstaden? Få trin bagom elegante Amaliegade, og igennem den rolige gård finder du dit nye kontor. Efter en tur op af trappen eller med elevatoren, kan du på 2. sal slå dørene op til 166 indbydende kvadratmeter, der både byder på lyst mønsterparket, store vinduer og hvidmalede vægge. Lejemålet består af et storrumskontor, hvor der kan indrettes arbejdsstationer, møde/frokostbord, loungeområde eller lige det, du og dine medarbejdere går og ønsker sig. Kontoret er desuden udstyret med tekøkken, garderobe og toiletfaciliteter. Kan du se din virksomhed udfolde sig i ro og fred, men tæt på byliv og inspiration? Så lad os byde dig indenfor på Amaliegade 16C, 2. sal. Vi glæder os til at vise dig rundt.

Hent prospekt

Området

Amaliegade løber fra grønne Sankt Annæ Plads over Amalienborg Slotsplads – med Danmarks mest kendte altan – og munder ud ned til Esplanaden og Kastellet. Fra Amaliegade finder du det hele rundt om gadehjørnet: Frederiksstadens pulserende forretningsgader, Store Kongensgade og Bredgade, der byder på butikker af alle slags, kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Det er også her i kvarteret, at alverdens ambassader og kendte advokathuse har adresse, mens Nyhavn, Ofelia Plads og Jeudans p-anlæg under Kvæsthusbroen kun er en slentretur væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       26.900 kr.
Aconto Energi       1.900 kr.
Aconto Driftsudgifter       3.600 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       32.400 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       322.800 kr.
Aconto Energi       22.800 kr.
Aconto Driftsudgifter       43.200 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       388.800 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks min 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. maj 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070