Lejemålet

Hvis vægge kunne tale, ville der være meget at berette fra ejendommen i Amaliegade 27. Den mere end 250 år gamle ejendom blev oprettet af Kong Frederik den 5. og udgjorde Søndre Pavillon af Danmarks første hospital. I 1997 blev bygningen renoveret og indrettet til moderne, stilfulde kontorer. Kvadratmeterne fordeler sig på ét storrumskontor samt en række mindre lokaler, der kan indrettes til både kontorer og mødelokaler. Her er plads til omkring 20-25 medarbejdere, som også får adgang til et tekøkken. I bliver en del af den fælles kantine og mødelokaler, der indrettes i den fælles kælderetage. Til lejemålet hører desuden et opbevaringsrum på 61 kvadratmeter. I vil yderligere have mulighed for køb af p-licenser til parkering ved ejendommen. Læg vejen forbi - vi glæder os til at byde dig velkommen i dit nye lejemål. Det skal bemærkes, at de tilknyttede billeder er referencebilleder.Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 5.106 pr. md.

Hent prospekt

Området

I Frederiksstaden finder du de brede, brostensbelagte gader med klassiske, smukke bygninger med et kongeligt sus gennem gaden. Amaliegade er en af de mest klassiske. Den løber fra den grønne Sankt Annæ Plads over Amalienborg Slotsplads og ned til Esplanaden. I Amaliegade er du og dine medarbejdere i slentreafstand fra alt det gode: Livet på Havnekajen, den smukke Amaliehave, stilfulde butikker, lækre restauranter og berømte auktionshuse i Store Kongensgade og Bredgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       57.608 kr.
Aconto driftsudgifter       32.458 kr.
Aconto energibidrag       10.534 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       100.600 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       691.300 kr.
Aconto driftsudgifter       389.494 kr.
Aconto energibidrag       126.411 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.207.205 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070