Lejemålet

Skal din virksomhed bo i historiske omgivelser? I det velbesøgte – og ikke mindst velrenommerede Frederiksstaden? Så er kontoret på Amaliegade 5B måske noget for dig. Velkommen indenfor og kig dig omkring. Her får du et åbent kontorlandskab med plads til et væld af arbejdsstationer, samt gode møde- og loungefaciliteter. Desuden har kontoret eget tekøkken og gode toiletfaciliteter. Er vejret til det, kan du holde et uformelt Walk & Talk-møde eller nyde solen i ejendommens hyggelige gårdmiljø. På Amaliegade bliver du en del af et dynamisk erhvervsområde, hvor blandt andet ambassader, advokater og finansielle virksomheder slår sine folder. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Amaliegade løber fra grønne Sankt Annæ Plads over Amalienborg Slotsplads – med Danmarks mest kendte altan – og munder ud ned til Esplanaden og Kastellet. Fra Amaliegade finder du det hele rundt om gadehjørnet: Frederiksstadens pulserende forretningsgader, Store Kongensgade og Bredgade, der byder på butikker af alle slags, kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Det er også her i kvarteret, at alverdens ambassader og kendte advokathuse har adresse, mens Nyhavn, Ofelia Plads og Jeudans p-anlæg under Kvæsthusbroen kun er en slentretur væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       30.100 kr.
Aconto driftsudgifter       8.729 kr.
Aconto energibidrag       4.601 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       43.430 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       361.200 kr.
Aconto driftsudgifter       104.748 kr.
Aconto energibidrag       55.212 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       521.160 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. november 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070