Lejemålet

Er I på jagt efter et nyistandsat kontor ud over det sædvanlige? Med en beliggenhed, som de fleste kender? Og med udsigt over Københavns Havn, Knippelsbro og til Nationalbanken? Så skal disse historiske lokaler måske danne rammerne om jeres virksomhed. Kontoret er på hele 780 flotte og nyrenoverede kvadratmeter og har plads til op mod 45 medarbejdere. De mange kvadratmeter er fordelt på et stort åbent kontorlandskab, seks lokaler, som I kan indrette til kontorer eller mødelokaler, loungeområder til de uformelle møder, tekøkken, garderobe og seks toiletter, hvoraf det ene har badefaciliteter. Desuden har kontoret elevator og ventilation. Frokost kan tilkøbes og nydes i ejendommens bistro. Parkering kan vi tilbyde til fordelagtige priser i vores parkeringhus på Wildersgade. Lyder det som noget for jeres virksomhed? Så viser vi gerne frem.

Hent prospekt

Området

Børsgade 4-6 er beliggende på Slotsholmen med udsigt til Knippelsbro og Københavns Havn. Ejendommen går også under navnet C.F. Tietgens Hus og har tidligere været hovedsæde for Privatbanken, som vi i dag kender som Nordea. Bygningen er udsmykket med flotte barok- og renæssancemotiver, som forbipasserende hver dag stopper op og beundrer. Busser kører få meter fra ejendommen, mens metro kører fra Gammel Strand. Mangler I p-pladser? Så hjælper vi gerne med det. Flyt ind på historiske Slotsholmen og bliv en del af et velrenommeret nabolag, som blandt andet tæller Christiansborg, Det Kongelige Bibliotek og Børsen.   

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       120.219 kr.
Aconto driftsudgifter       25.473 kr.
Aconto energibidrag       9.870 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       155.562 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.442.630 kr.
Aconto driftsudgifter       305.677 kr.
Aconto energibidrag       118.439 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.866.746 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070