Lejemålet

Nyistandsat kontorlejemål beliggende i Bredgade 19, havehuset. Lejemålet er indrettet med indgangsparti, storrumskontor, tekøkken, toilet og mødelokale. Der er etableret strøm- og netværksstik i gulvbokse og det er desuden muligt at tilmelde sig YouSee for levering af fastnettelefoni, bredbånd og tvsignal. Der er et dejligt lysindfald fra vinduespartierne som blandt andet er skråvinduer. Porten til ejendommen aflåses i aften- og nattetimerne og der er desuden dørtelefon ved opgangsdøren. Ejendommens facade og trappeopgange er renoveret i 2015 og gården er forvandlet til en hyggelig og stemningsfuld oase. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 1.893 pr. md. Vi kan endvidere tilbyde en frokostaftale i Spisestedet på Sankt Annæ Plads 13. Spisestedet benytter råvarer i sæson, fortrinsvis økologiske og danske.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det gælder den unikke, levende Frederiksstads-atmosfære. Her er der plads til palæer og pulserende byliv. Her er butikker af alle slags, fra de små med specialiteter til de store med det hele. Her ligger kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Du og dine medarbejdere bliver desuden del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Kongens Nytorv og den nye, grønne Sankt Annæ Plads. Busser og Metro er lige i nærheden. Er I selvkørende, findes der ledige p-pladser i vores p-huse i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       13.646 kr.
Aconto energibidrag       4.147 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       17.793 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       163.750 kr.
Aconto energibidrag       49.759 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       213.509 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070