Lejemålet

Velkommen til dit nye kontor på Bredgade 21. Fra den travle Bredgade træder du og din virksomhed ind i den stille gård, hvor I finder opgangen, der leder jer videre til de 138 kontorkvadratmeter på 1. sal. Jeres nye kontor fordeler sig på et åbent kontorlandskab med plads til op mod ti arbejdsstationer og fleksibel indretning. Hertil har I et ekstra rum, hvor I kan indtænke enten et mødelokale eller flere kontorpladser, entré med garderobe samt toiletfaciliteter. Når sulten melder sig, kan du og dine medarbejdere nyde en bid mad i kontorets tekøkken, hvor der er god plads til at indrette spiseområde. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Vi glæder os til at byde jer indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, en gade der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer, kendte kunsthandlere, berømte auktionshuse, hyggelige caféer og velrenommerede restauranter. Med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt stemningsfyldt område med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv som nærmeste naboer. Der er ganske kort afstand til busser og Marmorkirken Metrostation, men foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dr. Tværgade lige rundt om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       18.249 kr.
Aconto energibidrag       2.297 kr.
Aconto driftsudgifter       1.831 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       22.377 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       218.985 kr.
Aconto energibidrag       27.569 kr.
Aconto driftsudgifter       21.975 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       268.529 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070