Lejemålet

Er du på udkig efter nyt kontor i mondæne omgivelser? Så tag et smut forbi Bredgade 23B. Fra den travle Bredgade træder du og din virksomhed ind i den stille gård, hvor I finder opgangen, der leder til de 154 højloftede kontorkvadratmeter på 4. sal. Jeres nyere istandsatte kontor fordeler sig på ét stort, åbent og lyst kontorlandskab med plads til op mod 16 arbejdsstationer. Når sulten melder sig, kan du og dine medarbejdere nyde en bid mad i kontorets eget tekøkken. Hertil har I samtidig entré samt to toiletter. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 2.446 pr. md. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele - kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet. Marmorkirken og Østerport Station er lige i nærheden, hvor både bus, S-tog og metro kører i pendulfart. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade lige om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       20.986 kr.
Aconto driftsudgifter       1.550 kr.
Aconto energibidrag       2.252 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       24.788 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       251.835 kr.
Aconto driftsudgifter       18.602 kr.
Aconto energibidrag       27.027 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       297.464 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070