Lejemålet

Velkommen her på Bredgade 45. Ejendommen er opført af Philip de Lange i 1729-1730, men gennemgik i 1880 en større ombygning – udført af Vilhelm Dahlerup. Gå gennem porten og fortsæt ind til det stemningsfyldte røde havehus. Her ligger jeres nye kontor på 141 charmerende kvadratmeter. Kontoret er nyrenoveret, åbent og har et skønt lysindfald fra vinduerne bla. via kanappen - de helt rigtige omgivelser til virksomheden, der ønsker et dynamisk arbejdsmiljø og en central placering. Kontoret har et splinternyt tekøkken, hvor I kan vende dagens begivenheder over en kop lun kaffe eller nyde frokosten. Lyder det som noget for jeres virksomhed? Så lad os byde indenfor her på Bredgade 45C, 3. sal. NB! Visualiseringen er fra lejemålet på Bredgade 45 C, 2 sal.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det kommer til at opleve en unik, levende Frederiksstadens-atmosfære. I gadeplan findes alskens unikke butikker, kendte kunsthandlere, hyggelige caféer, gallerier og højbårne restauranter, mens firmaer med format har adresse oppe i etagerne. I bliver dermed en del af et helt særligt nabolag, der også inkluderer Amalienborg, Kastellet og Sankt Annæ Plads. Busser og metro kører i pendulfart ved Marmorkirken lige i nærheden. Er I selvkørende, findes der ledige p-pladser i vores p-huse i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       17.625 kr.
Aconto driftsudgifter       5.509 kr.
Aconto energibidrag       2.392 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       25.526 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       211.500 kr.
Aconto driftsudgifter       66.107 kr.
Aconto energibidrag       28.706 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       306.313 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070