Lejemålet

Drømmer du om kontor midt i det smukke Frederiksstaden? Mens det eksklusive og travle Bredgade pulserer udenfor, får du i nr. 63 det bedste af begge verdener – en central og attraktiv placering, i rammer med ro til fordybelse. I ejendommens stueetage, får du 185 kvadratmeter med alt hvad du og dine medarbejdere har brug for. Lejemålet er udover flere rum med plads til arbejdsstationer, også udstyret med mødelokale, toilet, tekøkken og depotrum. Kontoret får hvidmalede vægge og indeholder flotte detaljer som store vinduer, lyse plankegulve og fyldningsdøre. Med både det visuelle udtryk og de praktiske løsninger i orden, er du og dine medarbejdere hjulpet godt på vej til en nem, bekvem og fornøjelig arbejdsdag. Lyder det som noget for dig? Så lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Ejendommen er beliggende i Bredgade, og i det meget attraktive område i Frederiksstaden med Amalienborg, Kongens Nytorv, Esplanaden og Kongens Have som naboer. Bredgade er kendt for sine historiske gamle bygninger, den særlige stemning og som en pulserende gade med format i indre by - med et rigt udbud af butikker, kunsthandlere, auktionshuse og restauranter. Ejendommen ligger i gåafstand til et bredt udvalg af offentlig transport.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       26.517 kr.
Aconto driftsudgifter       4.317 kr.
Aconto energibidrag       2.760 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       33.594 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       318.200 kr.
Aconto driftsudgifter       51.800 kr.
Aconto energibidrag       33.115 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       403.115 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070