Lejemålet

Åbn dørene op til Bredgade 65A og oplev det lyse indgangsparti. Kontoret er perfekt til virksomheden, der søger et unikt lejemål med mange indretningsmuligheder. De 162 kvadratmeter fordeler sig på tre store rum med nye plankegulve og et gangareal, hvor der med fordel kan indrettes en uformel mødestation eller et loungeområde. Kontoret har desuden et lyst og stemningsfyldt køkken – med både opvaskemaskine og køleskab samt gode toiletfaciliteter. Trods den centrale beliggenhed, er kontoret placeret i en stille baggård – ugeneret af det ellers pulserende byliv. Er du i bil? Så har du mulighed for at leje en p-plads lige om hjørnet. Kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne midt i mondæne Frederiksstaden. Vi glæder os til at byde dig velkommen

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kgs. Nytorv. Busser og Marmorkirken Metrostation er lige i nærheden, men foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dr. Tværgade lige om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       18.618 kr.
Aconto driftsudgifter       5.059 kr.
Aconto energibidrag       2.105 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       25.782 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       223.422 kr.
Aconto driftsudgifter       60.713 kr.
Aconto energibidrag       25.256 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       309.391 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 15. juli 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070