Lejemålet

Velkommen til Dampfærgevej 7. Her får du en historisk placering til din virksomhed, med højt til himlen og kort til vandet. Træd indenfor på 1. sal, i en bygning der udstråler ægte pakhusstemning. Her er store vinduespartier, der sørger for et godt lysindfald, et tekøkken udstyret med alle fornødenheder, tre større kontorer, et loungeområde og et mødelokale, der også kan indrettes til frokoststue. Området byder på masser af driftige virksomheder, små spisesteder og Lagkagehuset, hvor du kan købe morgenbrød til kontoret. Få 100 meter derfra ligger vores parkeringshus ved Amerikakaj, hvor du kan stille den firhjulede. Kajen ligger et stenkast derfra, hvor du med rette kan nyde frokosten i solen. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Er I på udkig efter et sted med stil og stemning til din virksomhed? Så kig forbi Dampfærgevej, der løber parallelt med Amerikakaj. Mærk suset fra dengang skibe langvejsfra lagde til ved kajen. Tungt lastede med varer fra hele verden. I dag står de historiske pakhuse lige så stemningsfulde som dengang. Nyrenoverede og udstyret med alt, hvad den moderne virksomhed efterspørger. På Dampfærgevej får I central beliggenhed med kun få minutter til Østerport St., den nye bydel Nordhavnen og Indre By. Dampfærgevej byder på alt fra restauranter, butikker, caféer og rigtig gode parkeringsmuligheder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       27.118 kr.
Aconto energibidrag       4.468 kr.
Aconto vand       233 kr.
Aconto driftsudgifter       6.552 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       38.371 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       325.422 kr.
Aconto energibidrag       53.615 kr.
Aconto vand       2.801 kr.
Aconto driftsudgifter       78.619 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       460.457 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070