Lejemålet

Er du på udkig efter et kontor, hvor din virksomhed kan bo og gro? Så lad os invitere indenfor i denne historiske ejendom opført i 1839 af murermester J. H. Lütthans. Ejendommen har blandt andre tidligere huset admiral og statsminister Steen Andersen Bille. Her får du 106 lyse og funktionelle kontorkvadratmeter med hele byen som nabo. Kvadratmeterne er centreret om et åbent kontorlandskab, hvor du har plads til op mod ti arbejdsstationer. Hertil er der lyst køkken og fordelingsgang med adgang til opbevaringsrum og toilet. Kontoret overdrages nymalet og med nyslebne plankegulve. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 1.538 pr. md. Desuden bliver du nabo til et p-hus i særklasse - Danmarks ældste parkeringsanlæg - hvor vi lige nu tilbyder gratis p-plads de første 3 måneder. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Dronningens Tværgade. Gaden er beliggende i smørhullet mellem Bredgade og Store Kongensgade – i hjertet af Frederiksstaden. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og metro er lige i nærheden, men foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans p-hus i gården.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       15.502 kr.
Aconto vand       115 kr.
Aconto energibidrag       1.625 kr.
Aconto driftsudgifter       777 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       18.019 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       186.030 kr.
Aconto vand       1.378 kr.
Aconto energibidrag       19.504 kr.
Aconto driftsudgifter       9.328 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       216.240 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070