Lejemålet

Er du på udkig efter et kontor, hvor din virksomhed kan bo og gro? Så lad os invitere indenfor i denne historiske ejendom opført i 1839 af murermester J. H. Lütthans. Ejendommen har blandt andre tidligere huset admiral og statsminister Steen Andersen Bille. Dit nye kontor består af to rum med foldevæg imellem, der gør det muligt at indrette ét stort åbent kontorlandskab eller to mindre separate kontorer. Derudover er lejemålet udstyret med tekøkken, toiletfaciliteter, depotrum og fordelingsgang med plads til opbevaring. De hvidmalede vægge og lofter, lyse trægulve og fyldningsdøre bidrager tilsammen til et lyst, luftigt og elegant udtryk i lokalerne. Ejendommen er nabo til et parkeringshus, så du aldrig skal lede længe efter en p-plads. Lyder det som noget for dig? Så lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Dronningens Tværgade. Gaden er beliggende i smørhullet mellem Bredgade og Store Kongensgade – i hjertet af Frederiksstaden. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og metro er lige i nærheden, men foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans p-hus i gården.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       17.225 kr.
Aconto vand       113 kr.
Aconto energibidrag       2.373 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       19.711 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       206.700 kr.
Aconto vand       1.352 kr.
Aconto energibidrag       28.477 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       236.529 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070