Lejemålet

Vil du give dig selv og dine medarbejdere de absolut bedste rammer? Dem får I på Dronningens Tværgade 7, der med beliggenheden i mondæne Frederiksstaden er tæt på alt. Gå igennem porten, og træd ind ad døren i den høje stue, hvor I får i alt 329 kvadratmeter med lyse vægge, pæne plankegulve og højt til loftet. Det betyder, lejemålet har et væld af anvendelsesmuligheder. Du og dine medarbejdere kan indrette arbejdsstationer og mødelokaler efter behov i de forskellige rum, hvor I, fra nogle rum, får kig direkte ud til Dronningens Tværgades liv og summen. Med to toiletter, en stor spiseplads og et nyere tekøkken har I alle de faciliteter, I skal bruge. Vil du se hele herligheden med egne øjne? Så kontakt os for en fremvisning. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Dronningens Tværgade. Gaden er beliggende i smørhullet mellem Bredgade og Store Kongensgade – i hjertet af Frederiksstaden. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og metro er lige i nærheden, men foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans p-hus i gården.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       52.887 kr.
Aconto drift       6.059 kr.
Aconto energibidrag       4.112 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       63.058 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       634.641 kr.
Aconto drift       72.709 kr.
Aconto energibidrag       49.350 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       756.700 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. november 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070