Lejemålet

Leder I efter nye og lækre kontorer, hvor jeres virksomhed kan vokse og I kan få mere plads? Vil I have P-pladser tæt på kontoret og S-tog stationen i gåafstand? Kan I se jer selv i et kontorfællesskab med et godt fællesmiljø og med gode fællesfaciliteter? Så har vi lokalerne til jer. Alle kontorer er nyistandsatte med hvide vægge og loft samt mørke tæppefliser. Der er lagt fiber ind og udgiften er inkluderet i lejen. Kontorerne har forskellige størrelser, så I kan få det, eller de, der passer til jeres virksomhed. Der er adgang til fælleskøkken, toiletfaciliteter, mødelokale og venteværelse. Udover lejen betales et fast beløb til el og varme. Ovenstående vilkår gælder kontorlejemål frem til 31. maj 2020.

Hent prospekt

Området

Egedal Centret er byens shopping centrum med alt fra banker til briller, mad til mode, supermarkeder til specialbutikker, caféer, restaurationer, private kontorer og offentlige kontorer. Centret ligger helt tæt på Stenløse S-togsstation, Frederikssundsvejen løber få hundrede meter væk, og det er nemt at komme til hvad enten man tager bus, bil, tog eller cykel. Egedal Centret har en aktiv centerforening, som man har pligt til at være medlem af. Kontingentet udgør i 2019 kr. 16.860,- årligt ekskl. moms og betales direkte til Centerforeningen. Kom forbi, indsnus atmosfæren og se, hvordan du kan indrette din butik i Stenløses shopping centrum.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       4.350 kr.
El-forbrug       619 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       4.969 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       52.200 kr.
El-forbrug       7.425 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       59.625 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070