Lejemålet

Ejendommen består af mange individuelle lokaler i flere forskellige størrelser. Dette kontorlejemål er 59 brutto m² og nyistandsat. Driften er indeholdt i lejen, og derfor perfekt for virksomheden, som ønsker at kende sine månedlige udgifter. I gården er der masser af cykelparkering samt mulighed for leje af P-pladser. Billeder i prospektet er af fællesarealerne og ikke af selve lejemålet.

Hent prospekt

Området

Esromgade ligger i hjertet af det pulserende Nørrebro, lige der hvor grønne områder og kreativitet vokser side om side. I Esromgade 15 ligger bygningen, der en gang var manufakturhus for Daells Varehus, men som nu udgør rammerne for nye, små virksomheder og iværksættere, mennesker med energi og entusiasme. Her er kontorer i forskellig størrelse til forskellige erhverv – fra værksteder til webbureauer – men alle er en del af det unikke fællesskab. Beliggenheden er helt ideel: Du kan springe på toget fra Nørrebro Station lige i nærheden, eller tage cyklen gennem det grønne til Nørrebroparken. Og der er god plads til cyklen i bygningens levende gårdmiljø. Kom forbi Esromgade 15, mærk stemningen og mød nogle af de andre i fællesskabet. Det er mere end lejemål, det er en livsstil.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       6.094 kr.
Aconto energibidrag       280 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       6.374 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       73.125 kr.
Aconto energibidrag       3.363 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       76.488 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. december 2019

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070