Lejemålet

Velkommen i Københavns historiske Stræder. Her ligger en gammel bydel, hvor historiens vingesus giver genlyd i gaderne. Farvergade har fået sit navn efter det farveri, som kong Frederik den 2. opførte i år 1560, og som anses som værende en af de første industrivirksomheder i landet. Nu kan din virksomhed rykke ind i det historiske kvarter. Kontoret kan istandsættes med nye gulve, akustiklofter og nyt tekøkken, helt efter dine ønsker og behov. Frokosten indtages hos Meyers Bistro, der tilbereder lækre og friske måltider hver dag i Farvergade 17 på den anden side af gaden. Lyder det som noget for dig? Så kom forbi til en fremvisning. NB! Visualiseringen er af en anden etage i ejendommen og derfor en reference til indretning og materiale. Bemærk at billederne ikke er fra dette kontor, men fra et lignende og dermed er til inspiration.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Farvergade, Kompagnistræde, og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand og Rådhuspladsen, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       39.267 kr.
Aconto energibidrag       3.761 kr.
Aconto driftsudgifter       6.138 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       49.166 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       471.200 kr.
Aconto energibidrag       45.136 kr.
Aconto driftsudgifter       73.656 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       589.992 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Kontor i stræderne

De små brostensbelagte stræder nær Rådhuspladsen og Gammel Strands Metrostop emmer af charme og historie, og her kan I flytte ind i de lækreste kontorfaciliteter.

Læs mere om stræderne

Vilkår der er til at regne med

Når du flytter ind hos Jeudan, kan du glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der gør at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen

Læs mere her
Kontakt os på: 7010 6070