Lejemålet

På Frederiksborggade 22, 1. th. åbner du døren ind til 200 lyse og lækre kontorkvadratmeter med højt til de hvide lofter. Gulvet er et elegant mørkt – og slidstærkt – parket. Lyset strømmer ind ad de store vinduer. Kigger du ud, har du udsigt til TorvehallerneKBH og Frederiksborggade. Du får store, åbne rum – der nemt kan deles op, hvis du ønsker det. Du får et stort åbent køkkenområde og mulighed for at indrette et hyggeligt lounge- og kaffehyggeområde. Desuden er det muligt at overtage lejemålet før 15. august. Så er du på udkig efter et elegant kontor? Tæt på Nørreport, offentlig transport og resten af byen? Lige nu udbydes lejemålet med 20% lejerabat i år 1 svarende til en årlig lejerabat på DKK 75.120,00 ekskl. moms. I år 2 ydes en lejerabat på 15% svarende til en årlig lejerabat på DKK 56.340,00 ekskl. moms og fremadrettet betales der fuld leje svarende til DKK 375.600,00 ekskl. moms pr. år. Så tag et kig indenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Er du på jagt efter det helt rigtige kontor med plads til at udfolde sig i Indre By? Og med en beliggenhed, så det er en fornøjelse for både dig og dine kunder at komme på besøg? Så tag et smut forbi Frederiksborggade og mærk stemningen. Lige om hjørnet fra din hoveddør finder du Nørreport St., hvor både bus, tog og metro kører. Dit nye kontor er nemt at komme til, men måske en smule sværere at komme fra, da I vil have TorvehallerneKBH, Søerne, caféer og områdets pulserende byliv i baghaven, der kan give lyst til at gå på opdagelse.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       25.040 kr.
Aconto driftsudgifter       2.867 kr.
Aconto energibidrag       2.571 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       30.478 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       300.480 kr.
Aconto driftsudgifter       34.400 kr.
Aconto energibidrag       30.851 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       365.731 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 15. august 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070