Lejemålet

På Frederiksborggade 22, 1. th. åbner du døren ind til 200 lyse og lækre kontorkvadratmeter med højt til de hvide lofter. Gulvet er et elegant mørkt – og slidstærkt – parket. Lyset strømmer ind ad de store vinduer. Kigger du ud, har du udsigt til TorvehallerneKBH og Frederiksborggade. Du får store, åbne rum – der nemt kan deles op, hvis du ønsker det. Du får et stort åbent køkkenområde og mulighed for at indrette et hyggeligt lounge- og kaffehyggeområde. Så er du på udkig efter et elegant kontor? Tæt på Nørreport, offentlig transport og resten af byen? Så tag et kig indenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Er du på jagt efter det helt rigtige kontor med plads til at udfolde sig i Indre By? Stilfuldt, men ikke stivbenet? Og med en beliggenhed så det er en fornøjelse for dine kunder og dine gæster at komme på besøg? Så slå et smut forbi Frederiksborggade og se, hvor godt det kan blive. Nørreport St. med tog og Metro ligger 20 sek. fra din hoveddør i den ene retning og det samme gør det store P-anlæg under TorvehallerneKBH. Dit nye kontor er nemt at komme til, men måske en smule sværere at komme fra for TorvehallerneKBH, caféer, restauranter og hele områdets smittende energi giver en lyst til at gå på opdagelse.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       31.300 kr.
Aconto energibidrag       2.571 kr.
Aconto driftsudgifter       2.867 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       36.738 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       375.600 kr.
Aconto energibidrag       30.851 kr.
Aconto driftsudgifter       34.400 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       440.851 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 15. august 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070