Lejemålet

Der er mange gode grunde til at have kontor midt i Frederiksstaden. Kunder og samarbejdspartnere er lige rundt om hjørnet, det er let at komme fra A til B og sidst, men ikke mindst, så emmer området af historiske og mondæne bygninger. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Så tag et kig inden for på Frederiksgade 7. Her på 3. sal bliver du mødt af hele ni rum i forskellige størrelser – oplagt til enkeltmands- og delekontorer, hvor du med fordel kan indtænke et stort mødelokale. Desuden er der tekøkken, to toiletter, arkivrum og fin udsigt til mondæne Marmorkirken. Loftet er udsmykket med flotte stukdekorationer, som er med til at give kontoret den elegance og charme, der gør Frederiksstaden så unik at bo i. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

På Frederiksgade 7 findes en bygning med unik og særpræget udsigt. Bygningen har en flot historie og har bidraget til det København, som vi kender i dag. Ejendommen blev opført mellem 1875-1885 af arkitekt Ferdinand Meldahl. Meldahls arkitektoniske inspiration udspringer af det antikke Grækenland, Rom og den parisiske nyrokoko. Det kan blandt andet opleves i ejendommens portrum, som er veldekoreret med loftsmalerier og detaljerede udsmykninger. Der er noget majestætisk over Frederiksgade med Amalienborg i den ene ende - og som kronen på værket - Marmorkirken i den anden ende. Her er desuden direkte nedgang til Marmorkirken Metrostation, som forbinder pulserende København.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       51.013 kr.
Aconto driftsudgifter       4.037 kr.
Aconto energibidrag       5.169 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       60.219 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       612.156 kr.
Aconto driftsudgifter       48.444 kr.
Aconto energibidrag       62.023 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       722.623 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. august 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070