Lejemålet

Skal dit kontor ikke kun ligge midt i byen – men midt i det mest smukke, imponerende og mondæne Indre By har at byde på? Så se nærmere på Frederiksgade 7, st. tv. Her får du udover 112 højloftede kvadratmeter, med plads til seks arbejdsstationer, også en af byens mest indtagende udsigter direkte til Marmorkirken. I lokalet med placering ud mod gården, kan du med fordel indtænke et ugeneret mødelokale. Lejemålet er udstyret med tekøkken, som er et perfekt spot til både gode kopper kaffe og gode samtaler. Kontoret er oplagt til dig, der søger ekstraordinære rammer til din mindre virksomhed - her er får du nemlig lokaler, hvor det altid er en fornøjelse for både samarbejdspartnere og kunder såvel som medarbejdere at opholde sig. Skal du have plads til bilen, er der mulighed for tilkøb af p-plads i gården foran dit nye kontor. Lyder det som noget for dig? Bestil en fremvisning, og lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

På Frederiksgade 7 findes en bygning med unik og særpræget udsigt. Bygningen har en flot historie og har bidraget til det København, som vi kender i dag. Ejendommen blev opført mellem 1875-1885 af arkitekt Ferdinand Meldahl. Meldahls arkitektoniske inspiration udspringer af det antikke Grækenland, Rom og den parisiske nyrokoko. Det kan blandt andet opleves i ejendommens portrum, som er veldekoreret med loftsmalerier og detaljerede udsmykninger. Der er noget majestætisk over Frederiksgade med Amalienborg i den ene ende - og som kronen på værket - Marmorkirken i den anden ende. Her er desuden direkte nedgang til Marmorkirken Metrostation, som forbinder pulserende København.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       21.159 kr.
Aconto energibidrag       1.575 kr.
Aconto driftsudgifter       1.238 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       23.972 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       253.904 kr.
Aconto energibidrag       18.897 kr.
Aconto driftsudgifter       14.850 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       287.651 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3 %
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070