Lejemålet

Træd indenfor her på Frederikssundsvej 62 i dit måske kommende kontorlejemål. Kontoret er beliggende i en høj parterre driftig erhvervsejendom. Her får du 226 lyse, rå og raffinerede kvadratmeter, som fordeler sig på to store åbne kontorlokaler, et ekstra kontorlokale, et mødelokale og et tekøkken med plads til spisepladser, hvor du og dine medarbejdere kan tilberede og nyde jeres frokost. Desuden har kontoret et veldisponeret depot/arkivrum og toiletfaciliteter. Som prikken over i’et, så er de mange kvadratmeter beliggende ud til et hyggeligt gårdmiljø, som inviterer til uformelle møder under åben himmel og sparring med ejendommens andre beboere. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Så lad os byde indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til mangfoldige og inspirerende Nordvest, ikke langt fra Nørrebro Station, det kreative område omkring Lygten og Nørrebro Centret. Her er du ude af Indre By, der sagtens kan stramme lidt om skuldrene. Men du er inde, når det gælder butikker og caféer, og du er ikke langt fra den levende Nørrebrogade. Fra Frederikssundsvej er der ikke langt til bus, metro og S-tog, og du har cykelstier i begge retninger. Foretrækker du egen bil, er du kun to minutter fra både Tomsgårdsvej og Hulgårdsvej, hvor du har hurtig og nem adgang til hoved- og motorveje.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       22.600 kr.
Aconto vand       726 kr.
Aconto energibidrag       3.775 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       27.101 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       271.200 kr.
Aconto vand       8.712 kr.
Aconto energibidrag       45.300 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       325.212 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070