Lejemålet

Bliv en del af et spændende kontorfælleskab i Vedbæk, hvor I med dette servicerede lejemål har alle de faciliteter, I skal bruge i jeres dagligdag. I får et flot kontor i grønne omgivelser, og med i den månedlige leje er både internet, bemandet reception samt kaffe, the og vand. På ejendommen finder I en lækker kantine, kaffebar, mødefaciliteter i flere forskellige størrelser og flotte konferencelokaler. Alt sammen goder, som du og dine medarbejdere får adgang til, hvis I rykker jeres virksomhed til Frydenlund 30. I kan desuden bruge det private træningscenter, som også findes på den store, frodige grund. Det giver jer frihed og fleksibilitet, så I kan bruge jeres ressourcer på at vækste jeres virksomhed.

Hent prospekt

Området

Allerede når du svinger ind på den gratis parkeringsplads på Frydenlund Allé 30 i Vedbæk, ved du, at du står overfor en sand perle under en halv times kørsel fra travle København. Her, omkranset af skov, sø og park, ligger Frydenlund-bygningerne med deres perfekte højde og arkitektur i forhold til de grønne omgivelser. Bygningerne er i flere forskellige størrelser og hver enkelt bygning er adskilt af flotte spejlbassiner og atriumgårde, der er med til at give stedet sit helt unikke særpræg. Virker området bekendt? Så kender du det måske fra dengang, hvor Microsoft havde sit danske hovedsæde her.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       25.471 kr.
Aconto driftsudgifter       5.949 kr.
Aconto energibidrag       2.979 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       34.399 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       305.654 kr.
Aconto driftsudgifter       71.391 kr.
Aconto energibidrag       35.744 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       412.789 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 15. september 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Frydenlund 30. En oase ude. En oase inde.

Velkommen til Frydenlund 30 i Vedbæk adskilt af spejlbassiner og omgivet af skov, sø og park. Her ligger vores domicilejendom i smukke, grønne omgivelser og venter på din virksomhed.

Se mere her

Vilkår der er til at regne med

Når du flytter ind i en Jeudan-ejendom, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her
Kontakt os på: 7010 6070