Lejemålet

Kunne du tænkte dig et kontor midt i de charmerende og historiske Københavnske gader? Så gå en tur med ned gennem Gåsegade i Stræderne og stop ved nr. 1. Her ligger et kontor, som lige nu er ved at blive istandsat af vores håndværkere, men vi vil gerne give dig muligheden for at se, om lejemålet er noget for dig? Kontoret bliver istandsat med respekt for historien, ejendommen og området som helhed, og har et skønt naturligt lysindfald og en god udnyttelse af kvadratmeterne. Kontoret passer perfekt til virksomheden, hvor beliggenhed, driftigt naboskab, gode transportmuligheder og historisk vingesus har en betydning. Måske driver du en startup eller et bureau med en håndfuld ansatte? Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Det område, vi kalder for ”Stræderne”, ligger mellem Gammel Strand, Vester Voldgade, Strøget og Højbro Plads i Københavns indre by. Stræderne er en del af middelalderbyen, og områdets historie er dermed også en del af historien om det ældste København. Bydelen har et helt særligt udtryk med byhuse, snoede gader, smalle og charmerende stræder og små bytorve, som er med til at skabe et helt særligt udtryk for området. Går du en tur i Stræderne i dag, vil du lægge mærke til den unikke stemning af de forskellige caféer, restauranter og butikker, og den lette adgang til offentlig transport ved Gammel Strand i den ene ende og Rådhuspladsen i den anden.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       12.950 kr.
Aconto energibidrag       1.351 kr.
Aconto driftsudgifter       1.571 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       15.872 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       155.400 kr.
Aconto energibidrag       16.207 kr.
Aconto driftsudgifter       18.847 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       190.454 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. februar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070