Lejemålet

På 1. sal åbner du døren ind til 362 kvadratmeter med herskabeligt højt til loftet. Dagslyset er fantastisk og sammen med de hvide vægge og lofter og rummenes størrelse, giver det en herlig og befriende fornemmelse af plads og ånderum. Her får du og dine medarbejdere store og indbydende kontorer med receptionsområde, mødelokaler, lounge-arealer og en gennemgående gang, der er parisisk i sin længde. Herudover får I et stort køkken med høje vinduer og plads til fælles frokost omkring spisebordet og et lyst toilet med bruser. Kom forbi og gå gennem rummene, mærk stedet og stemningen og se mulighederne. Vi glæder os til at byde dig velkommen i dit nye kontor. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.385 pr. md.

Hent prospekt

Området

Området blev i sin tid tænkt og tegnet som den nye hovedport til København – og man kan stadig mærke stedets storhed. Den imponerende ejendom med sine to kendte tårne ligger med kig til Søerne og Dronning Louises bro, der blev opført i 1870erne – dengang byen tænkte stort og stilfuldt. Nu står bygningen med vue over by, søer og himlen over hovedstaden på den ene side og bekvemmeligheder som TorvehallerneKBH, det store p-anlæg under Israels Plads og Nørreport St. med tog, busser og metro lige i nærheden til den anden side. Du er midt i byen, men med luft og udsyn til alle sider.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       48.267 kr.
Aconto energibidrag       7.137 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       55.404 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       579.200 kr.
Aconto energibidrag       85.644 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       664.844 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. marts 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070