Lejemålet

Træd indenfor i dit nye store kontorlejemål på hele 569 kvadratmeter. Gå ned af gangen og kig ind i de otte kontorer, som tilsammen har plads til ca. 26 arbejdsstationer. Forestil dig rummene fyldt med dine medarbejdere. Udover kontorer får du et tekøkken, hvor frokosten kan nydes – eller dagens emner kan vendes. Desuden får du og dine medarbejdere et hyggeligt møderum/loungeområde, printerrum og gode toilet- og badefaciliteter. På Herstedøstervej bliver din virksomhed en del af et driftigt – og ikke mindst dynamisk miljø, hvor I kommer til at bo side om side med andre virksomheder. Her får du godt naboskab, som ikke kun handler om ”en sludder over hækken”, men om ideudveksling og sparring på trappen eller parkeringspladsen.

Hent prospekt

Området

Er du på jagt efter et kontorlejemål, der matcher dine ambitioner, skal du absolut køre en tur ud til det udbyggede og dynamiske erhvervsområde på Herstedøstervej. Herstedøstervej er en sidevej til Roskildevej - og med bil er der ikke langt til motorvejen og København. Selve området er grønt med græs og træer, der er lys og luft mellem bygningerne og kort vej til busser og S-togstationer. Og kun en kort frokostpause-gåtur væk er der et lille område med sø og park.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       30.821 kr.
Aconto driftsudgifter       7.277 kr.
Aconto energibidrag       5.255 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       43.353 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       369.850 kr.
Aconto driftsudgifter       87.320 kr.
Aconto energibidrag       63.059 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       520.229 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070