Lejemålet

Skal din virksomhed bo og gro i det driftige område, der udgør Islands Brygge? Så lad os byde velkommen til Kigkurren 8C. I dette høje stuelejemål får du et kontor med godt lysindfald og højt til loftet. Som det eneste kontor i ejendommen har dette lejemål egen terrasse ud mod gården, hvor I kan nyde frokosten eller tage en pause. Kontorets åbne planløsning gør det ideelt til storrumskontor, hvor medarbejderne nemt kan sparre med hinanden. Der er også god plads til lounge- og spiseområde ved tekøkkenet. Vil du have inspiration til, hvilke indretningsløsninger der fungerer bedst for dig, så hjælper vi gerne på vej med idéer i vores showroom i Bredgade. Desuden ligger Islands Brygge Metro, grønne Amager Fælled og Bryggebroen lige om hjørnet. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad er det for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor blandt andet iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange caféer, restauranter og den levende havnefront. Transportmuligheder er der masser af - metro og busser kører få meters gang derfra. Kvarteret giver dig gode parkeringsmuligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       26.100 kr.
Aconto energibidrag       1.736 kr.
Aconto driftsudgifter       1.554 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       29.390 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       313.200 kr.
Aconto energibidrag       20.828 kr.
Aconto driftsudgifter       18.646 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       352.674 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Få inspiration i vores showroom

Som kunde i Jeudan inviteres du indenfor i en inspirerende verden og til gratis dialog og et realitetstjek på dine muligheder. Også dem du ikke selv kan tænke dig til.

Se mere her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070