Lejemålet

Skal din virksomhed bo tæt på både grønt, vand og by, så er er Kigkurren 8K på Islands Bygge måske noget for dig. Træd indenfor og kig dig omkring. De nyistandsatte og lyse kvadratmeter er delt i et stort rum med plads til cirka otte medarbejdere – måske er I færre og ønsker at indrette jer med et rummeligt mødelokale, en lounge, et atelier eller udstillings lokale. I finder også et kaffespot og et toilet. Og får I lyst til at nyde en kop mokka i solen eller besvare dagens sidste mails, så byder ejendommen på et hyggeligt gårdmiljø. Vi glæder os til at byde dig og dine kollegaer velkommen til jeres nye kontor. Vi hjælper gerne med rengøring og vindues pudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 2.088 pr. md.

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad betyder det? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor bl.a. iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange cafeer, restauranter og den levende havnefront, og du er tæt på Metro og busser, når by og business kalder. Kvarteret giver dig gode P-muligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       15.075 kr.
Aconto driftsudgifter       1.228 kr.
Aconto energibidrag       1.247 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       17.550 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       180.900 kr.
Aconto driftsudgifter       14.740 kr.
Aconto energibidrag       14.962 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       210.602 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. december 2019

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070