Lejemålet

Drømmer du om at bosætte din virksomhed tæt på både havn, by og grønt? Og gerne med naboer, som favner bredt? Så er Kigkurren 8K på Islands Brygge måske noget for dig. Træd indenfor i stueetagen og bliv mødt af 134 lyse og reelle kvadratmeter – med fine lyse plankegulve, hvidmalede vægge og bærende træbjælker. Her får du og dine medarbejdere et åbent kontorlandskab, hvor du let og enkelt kan indrette arbejdsstationer. Dit nye kontor har desuden et separat rum, hvor du med fordel kan indtænke et mødelokale. I lejemålet finder du også tekøkken, toilet og et gangareal som kan anvendes til mindre opbevaring. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad er det for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor blandt andet iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange caféer, restauranter og den levende havnefront. Transportmuligheder er der masser af - metro og busser kører få meters gang derfra. Kvarteret giver dig gode parkeringsmuligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       15.075 kr.
Aconto energibidrag       1.278 kr.
Aconto driftsudgifter       1.199 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       17.552 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       180.900 kr.
Aconto energibidrag       15.342 kr.
Aconto driftsudgifter       14.391 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       210.633 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070