Lejemålet

Vidensdeling, sociale relationer og ikke mindst trivsel blandt medarbejdere er et must på en moderne arbejdsplads. Og det er nogle af grundene til, at mange kontorsøgende efterspørger storrumskontorer – og gerne inde i byen. Er du på udkig efter et nyt kontor til dig og dine medarbejdere? Så lad os byde indenfor på Kronprinsessegade 54A. Her får du hele 497 m² nyrenoverede og moderne kontorkvadratmeter fordelt på et åbent kontorlandskab med rig mulighed for at indrette arbejdsstationer efter behov, to kontorer, to mødelokaler, et stort køkkenområde, hvor I kan nyde jeres frokost eller sludre over en kop kaffe. Dit nye kontor har glasvægge, så I får den helt rigtige belysning og stemning. Har du København i hjertet? Så flyt ind i hjertet af København. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Kronprinsessegade forbinder byens to skønneste oaser: Den starter ved Kastellet og slutter i flot stil langs Kongens Have. Herfra er der kun en slentretur til alt, hvad et københavnerhjerte kan begære. St. Kongensgade og Bredgade med et miks af kendte kunsthuse, gallerier, restauranter og caféer samt butikker. Det er også her i nabolaget, at livlige Gothersgade og postkortsmukke Nyhavn tager sig ud fra deres bedste side, og et væld af virksomme virksomheder har adresse. Og når du og dine kollegaer skal til og fra – så hop på en af busserne i de store gader eller snup metroen fra Kgs. Nytorv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       57.983 kr.
Aconto driftsudgifter       11.022 kr.
Aconto energibidrag       5.662 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       74.667 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       695.800 kr.
Aconto driftsudgifter       132.265 kr.
Aconto energibidrag       67.945 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       896.010 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070