Lejemålet

Er du på udkig efter det helt rigtigt kontor til din virksomhed? Så tag et smut forbi Københavns gamle kvarter ved Stræderne. Stop op foran Løngangstræde 20 og tag elevatoren op til 3. sal. Slå døren op til 252 reelle og nyistandsatte kvadratmeter med højt til loftet og godt lysindfald. Indretningsmulighederne er fleksible, da kontoret er tiltænkt til storrum, og der kan etableres arbejds- og mødestationer samt loungeområder efter behov. Desuden er der mulighed for leje af depotrum i kælderen, mulighed for at skalere op samt frokostordning fra Meyers. I løbet af 2022 etableres et fint gårdmiljø med grønne omgivelser, hvor kaffepausen kan nydes med dine kollegaer. Bemærk at billederne ikke er fra dette kontor, men fra et lignende og dermed er til inspiration.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Kompagnistræde, Knabrostræde og Løngangstræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand og Rådhuspladsen, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       36.750 kr.
Aconto energibidrag       4.830 kr.
Aconto driftsudgifter       8.463 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       50.043 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       441.000 kr.
Aconto energibidrag       57.960 kr.
Aconto driftsudgifter       101.556 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       600.516 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Vilkår der er til at regne med

Når du flytter ind hos Jeudan, kan du glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der gør at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her

Kontor i stræderne

De små brostensbelagte stræder nær Rådhuspladsen og Gammel Strands Metrostop emmer af charme og historie, og her kan I flytte ind i de lækreste kontorfaciliteter.

Læs mere om stræderne
Kontakt os på: 7010 6070