Lejemålet

Er du på udkig efter nye rammer til din virksomhed? Og har du brug for masser af plads? Så er du kommet til rette sted. I Magstræde 10A får du nemlig hele 472 kontorkvadratmeter, fordelt på to plan, hvoraf den øvre del består af en stor balkon. Kontoret har et godt lysindfald og indretningsmulighederne er mange. Her er der god plads til både loungeområder og arbejdsstationer efter behov. Beliggenheden fås næsten ikke bedre, og med kanalerne og Indre By lige om hjørnet, kommer du helt tæt på samarbejdspartnere og kunder. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Så kom forbi til en fremvisning.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Magstræde, Snaregade og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Så velkommen til. Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs den brostensbelagte gade. Metrolinjen ved Gammel Strand ligger kun en kort gåtur fra kontoret, mens busser kører i pendulfart fra Vindebrogade over for Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       56.561 kr.
Aconto driftsudgifter       18.172 kr.
Aconto energibidrag       5.939 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       80.672 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       678.736 kr.
Aconto driftsudgifter       218.064 kr.
Aconto energibidrag       71.272 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       968.072 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. september 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070