Lejemålet

Er du på udkig efter nyt kontor med den helt rette placering? Så er den historiske og fredet ejendom på Magstræde 6 måske noget for dig og din virksomhed. Tag trappen op til 1. sal, og bliv mødt af 240 højloftede og rummelige kontorkvadratmeter. Dit nye kontor byder på mange flotte og klassiske detaljer: fine plankegulve, store vinduespartier, radiatorskjulere og smukke stukdekorationer. Lokaler er der syv af, og du har derfor et hav af indretningsmuligheder – alt fra enkeltmandskontor, delekontor, møderum og loungeområde. Desuden er der både garderobe, arkivrum, fint nyt tekøkken med opvaskemaskine og plads til spiseområde, hele to toiletter samt en hyggelig, aflukket gård, hvor der er mulighed for cykelparkering. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Magstræde, Snaregade og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Så velkommen til. Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs den brostensbelagte gade. Metrolinjen ved Gammel Strand ligger kun en kort gåtur fra kontoret, mens busser kører i pendulfart fra Vindebrogade over for Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       31.200 kr.
Aconto energibidrag       5.000 kr.
Aconto driftsudgifter       4.860 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       41.060 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       374.400 kr.
Aconto energibidrag       60.000 kr.
Aconto driftsudgifter       58.320 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       492.720 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. november 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070