Lejemålet

Skal din virksomhed bo i en historisk ejendom? Midt i Københavns pulserende og inspirerende byliv? Så er de 111 kontorkvadratmeter på Niels Hemmingsens Gade 20 måske noget for dig? Træd indenfor på 3. sal i baghuset. Her finder du de charmerende lokaler med plankegulv og et smukt dagslys, der strømmer ind igennem de sprossede vinduer. Kvadratmeterne er fordelt på et åbent rum med plads til 10-15 medarbejdere og desuden en garderobe, et rummeligt toilet og et køkken med fin plads til at nyde frokosten eller en kop velbrygget kaffe. Så kom forbi og mærk stemningen på gaden, i gården og i dine nye kontorlokaler. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Den farverige og idylliske Niels Hemmingsens Gade er en tidslomme i København. Gaden er opkaldt efter teolog og professor Niels Hemmingsen, som var præst ved Helligåndskirken omkring 1550. Ud over at være nabo til en kirke finder du alt, hvad et københavnerhjerte kan begære lige om gadehjørnet. Du kan nyde en forretningsfrokost eller en eftermiddagskaffe på Gråbrødre Torv, tage en tur på indkøb på Strøget eller Købmagergade. Måske foretrækker du at slentre ned i sidegaderne, hvor du finder de små hyggelige caféer og butikker med det specielle på hylderne. Fra Niels Hemmingsens Gade er både metro, busser og S-tog desuden indenfor kort gåafstand.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       13.181 kr.
Aconto energibidrag       2.276 kr.
Aconto driftsudgifter       3.238 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       18.695 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       158.175 kr.
Aconto energibidrag       27.306 kr.
Aconto driftsudgifter       38.850 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       224.331 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 4/1/2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070