Lejemålet

Har du ofte gået inde ved Købmagergade og Fiolstræde og ønsket dig et kontor her? Så kan vi hjælpe med at gøre din drøm til virksomhed. Velkommen til Niels Hemmingsens Gade, kun et stenkast fra det hyggelige Gråbrødretorv, Gammel Strand Metro og alle indkøbsmulighederne på Strøget og de omkringliggende gader. Her får du et charmerende kontor med loft til kip med blotlagte bjælker og lyse plankegulve. Lysindfaldet er godt, takket være de flotte vinduespartier. Der er plads til at indrette sig med både arbejdsstationer og loungeområde. Kontoret er desuden udstyret med et lille tekøkken til kaffemaskinen, og et toilet. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Den farverige og idylliske Niels Hemmingsens Gade er en tidslomme i København. Gaden er opkaldt efter teolog og professor Niels Hemmingsen, som var præst ved Helligåndskirken omkring 1550. Ud over at være nabo til en kirke finder du alt, hvad et københavnerhjerte kan begære lige om gadehjørnet. Du kan nyde en forretningsfrokost eller en eftermiddagskaffe på Gråbrødre Torv, tage en tur på indkøb på Strøget eller Købmagergade. Måske foretrækker du at slentre ned i sidegaderne, hvor du finder de små hyggelige caféer og butikker med det specielle på hylderne. Fra Niels Hemmingsens Gade er både metro, busser og S-tog desuden indenfor kort gåafstand.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       11.102 kr.
Aconto energibidrag       1.729 kr.
Aconto driftsudgifter       2.548 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       15.379 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       133.224 kr.
Aconto energibidrag       20.748 kr.
Aconto driftsudgifter       30.576 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       184.548 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070