Lejemålet

Træd indenfor i dit nye kontor i denne historiske og fredede ejendom. Mærk stemningen. Kig dig omkring og forestil dig din virksomhed bo her. Lejemålet er på 73 charmerende kvadratmeter og passer perfekt til dig, som har et bureau, en startup eller en virksomhed med en håndfuld ansatte. Kontoret har udsigt til kanalen og den brostensbelagte gade, som sender tankerne tilbage til, da Christian den 4. lagde de første sten i 1617. Lige rundt om hjørnet finder du Jeudans parkeringshus i Wildersgade, hvor I har mulighed for at parkere bilen. Udover udsigten og de gode kontorrammer, får du og dine medarbejdere et tekøkken, toiletfaciliteter, garderobe og Christianshavneridyl til op over begge vægge. Vi glæder os til at byde dig indenfor i denne moderniserede og fredede ejendom fra 1786.

Hent prospekt

Området

Du kender måske Christianshavn fra tv-serien Huset på Christianshavn. Siden tidsperioden som serien skildrer, er der dog sket meget med bydelen, som i dag betragtes som en af Københavns mest hyggelige og unikke tidslommer. Området er anlagt med seks gader på langs - og fire gader på tværs med en midterkanal. Christian den 4 ville med inspiration fra Holland skabe en overby og en nederby. I dag vrimler bydelen med butikker, hippe spisesteder, kreative virksomheder – og ikke mindst besøgende. Transportmulighederne til og fra er eminente, da busser og metro kører i pendulfart fra Christianshavns Torv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       11.254 kr.
Aconto driftsudgifter       870 kr.
Aconto energibidrag       888 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       13.012 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       135.050 kr.
Aconto driftsudgifter       10.439 kr.
Aconto energibidrag       10.658 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       156.147 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. oktober 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070