Lejemålet

Går du og leder efter nye kontorlokaler? Gerne tæt på Kongens Nytorv og det historiske Frederiksstaden? Så tag et smut forbi Palægade 2-4. På 2. sal finder du hele 346 lyse og højloftede kvadratmeter med egeparket gulve, fine stukdekorationer og radiatorskjulere. Bliv mødt af et stort, åbnet kontorlandskab med plads til mange arbejdsstationer, loungeområde og uformel mødestation. Hertil har du tre yderligere lokaler, hvor du med fordel kan indtænke mødelokaler eller flere arbejdsstationer. Lejemålet har desuden et nyt tekøkken, to toiletter – det ene med bad, elevator, garderobe, arkivrum og fin udsigt til skønne Palægade. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Vi glæder os til at byde dig indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Palægade med sit knækkede gadeforløb emmer af historie og ikke mindst flot arkitektur. Gaden ligger som en velbesøgt smutvej mellem Bredgade og St. Kongensgade. Fra Palægade er du kun et stenkast fra havnefronten, hyggelige Nyhavn og et af københavnernes foretrukne byrum Ofelia Plads. Du er desuden kun få minutters gang fra Kongens Nytorv med sine mange butikker, hyggelige spisesteder og blomstrende virksomheder. Fra Kongens Nytorv kører busser og metro i pendulfart, og mangler du en parkeringsplads til bilen, så er der plads i et af vores parkeringsanlæg i Dr. Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       54.812 kr.
Aconto driftsudgifter       4.298 kr.
Aconto energibidrag       5.047 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       64.157 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       657.746 kr.
Aconto driftsudgifter       51.574 kr.
Aconto energibidrag       60.564 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       769.884 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070