Lejemålet

Når gadenavnet lyder ”Palægade”, lover det ikke for meget. Her er nemlig palæstemning og elegance, der ikke er til at tage fejl af. Går du ind af døren og fortsætter til 3. sal, finder du dit nye kontor. Etagen er ikke kun prangende i sin størrelse på hele 1038 kvadratmeter – men også i de mange arkitektoniske detaljer og finurligheder. Står sildebensparket og stukloft på ønskelisten, får du her alt hvad et københavnerhjerte kan begære. Udover at være en skønhed, er dette lejemål udstyret med alt det praktiske, der gør arbejdsdagen nem og bekvem. Der er kontorrum i forskellige størrelser, mødelokaler, tre tekøkkener, toiletfaciliteter og plads til indretning af flere loungeområder. De store vinduer, der lukker dagslyset ind, bidrager sammen med de hvidmalede vægge, lofter og fyldningsdøre til en lys og indbydende stemning i samtlige rum. Bestil en fremvisning, og se de fine detaljer med egne øjne. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Palægade med sit knækkede gadeforløb emmer af historie og ikke mindst flot arkitektur. Gaden ligger som en velbesøgt smutvej mellem Bredgade og St. Kongensgade. Fra Palægade er du kun et stenkast fra havnefronten, hyggelige Nyhavn og et af københavnernes foretrukne byrum Ofelia Plads. Du er desuden kun få minutters gang fra Kongens Nytorv med sine mange butikker, hyggelige spisesteder og blomstrende virksomheder. Fra Kongens Nytorv kører busser og metro i pendulfart, og mangler du en parkeringsplads til bilen, så er der plads i et af vores parkeringsanlæg i Dr. Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       194.625 kr.
Aconto driftsudgifter       13.840 kr.
Aconto energibidrag       20.760 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       229.225 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       2.335.500 kr.
Aconto driftsudgifter       166.080 kr.
Aconto energibidrag       249.120 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       2.750.700 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. august 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070