Lejemålet

Dit nye kontor ligger dejligt uforstyrret i sidehuset ind mod den hyggelige gård. Du får 324 eksklusive kvadratmeter med hvide vægge og lofter, blanke og lyse trægulve. Her er et stort åbent kontormiljø med søjler, der ikke blot giver rummet karakter, men som også kan udnyttes indretningsmæssigt, hvis du gerne vil dele det flotte rum op. Desuden får du yderligere tre kontorer, der egner sig til enkeltmandskontorer og/eller mødelokaler. Tekøkken, som er afskærmet mod kontorområdet og med plads til hyggesnak, to toiletter og stort server-/depotrum. Receptionen med smilende og kompetent personale ligger i hovedbygningen, her kan du booke cykel eller tilmelde dig frokostordningen i ejendommens eget ”Spisestedet”. Her kræser husets kokke for dig og dine medarbejdere. Vi glæder os til at byde dig velkommen i palæet.

Hent prospekt

Området

Det giver altså lidt ekstra at gå på arbejde i et palæ. Og med dit nye kontor på Sankt Annæ Plads 13 bliver din virksomhed del af et eksklusivt kontormiljø i en af Københavns fineste renoverede palæ-ejendomme midt i Frederiksstaden, det kongelige nabolag. Den grønne Sankt Annæ Plads med de brede fortove ligger helt tæt på Amalienborg med den berømte altan, Ofelia Plads med Skuespilhuset (og Jeudans p-anlæg under Ofelia Plads), Bredgade med butikker, kunsthuse og restauranter, Kongens Nytorv med busser og metro og Nyhavn med liv og stemning.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       44.312 kr.
Aconto fællesudgifter       6.902 kr.
Aconto energibidrag       3.522 kr.
Aconto driftsudgifter       7.206 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       61.942 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       531.750 kr.
Aconto fællesudgifter       82.821 kr.
Aconto energibidrag       42.260 kr.
Aconto driftsudgifter       86.470 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       743.301 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. oktober 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070