Lejemålet

Træd indenfor her på Sankt Nikolaj Vej 8. Tag elevatoren op til 2. sal og åbn dørene op til hele 182 kontorkvm. Her bliver du mødt af et lyst og rummeligt kontormiljø, som giver rig mulighed for at indrette arbejdsstationer efter behov. Og mødelokale? Det skal du ikke tænke på. Kontorlokalerne byder nemlig på en lang række fællesfaciliteter – alt fra mødelokale og opholdsrum til fælles tagterrasse med udsigt over Frederiksberg. Her kan du og dine kollegaer udveksle idéer og arbejdsopgaver under åben himmel. Kontoret er også udstyret med eget tekøkken og toiletfaciliteter. I gården er der mulighed for leje af p-plads. Kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne midt på Frederiksberg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Sankt Nikolaj Vej strækker sig fra Falkoner Allé til Hostrupsvej. Stemningen er som du kender den – klassisk Frederiksberg. Området er kendt for sit store udvalg af butikker og hyggelige caféer. Landbohøjskolens Have ligger lige rundt om hjørnet og er det perfekte sted til brainstormingsture, eller en uformel frokost i grønne omgivelser. Frederiksberg Centret og metrostationen finder du kun et stenkast fra dit kontor, og busser kører i begge retninger på Falkoner Allé. Er du på udkig efter et sted, hvor du kan parkere bilen? Så hjælper vi gerne med det.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       17.821 kr.
Aconto driftsudgifter       6.239 kr.
Aconto energibidrag       3.204 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       27.264 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       213.850 kr.
Aconto driftsudgifter       74.867 kr.
Aconto energibidrag       38.450 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       327.167 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070