Lejemålet

Velkommen indenfor på Sankt Nikolaj Vej 8. Efter en elevatortur til 3. sal, kan du slå dørene op til hele 182 lyse og fleksible kontorkvadratmeter. De tre store rum kan i forskellige konstellationer indrettes med arbejdsstationer, på lige præcis den måde der passer til din virksomhed og dine medarbejderes behov. Hvad end du ønsker et rummeligt mødelokale, hyggelig spiseplads til frokosten eller noget helt tredje, har dette lejemål pladsen – hvis du har drømmen. Desuden er kontoret udstyret med tekøkken og toiletfaciliteter. Trænger du til luftforandring, kan du med fordele benytte de lækre fællesfaciliteter, der både byder på mødelokale, opholdsrum i ejendommens kælder og tagterrasse med udsigt over Frederiksberg. Derudover er der mulighed for leje af p-plads i gården. Kom forbi og hør mere om de flotte lokaler og de mange muligheder midt på Frederiksberg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Området ved Sankt Nikolaj Vej er en oase i hjertet af Frederiksberg. Stemningen er som du kender det – klassisk Frederiksberg med et hav af velbesøgte butikker og hyggelige caféer. Mangler du eller din kollega inspiration i løbet af arbejdsdagen, er Landbohøjskolens Have et godt sted til brainstormingsture eller uformelle frokoster i grønne omgivelser.  Med Frederiksberg Centret og Metrostation et stenkast fra dit kontor, har du alt indenfor rækkevidde. Busser kører i begge retninger på Falkoner Allé. Er du på jagt efter en parkeringsplads til bilen, er der mulighed for tilkøb af parkeringsplads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       18.882 kr.
Aconto driftsudgifter       6.131 kr.
Aconto energibidrag       2.960 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       27.973 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       226.590 kr.
Aconto driftsudgifter       73.574 kr.
Aconto energibidrag       35.525 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       335.689 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks. dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070