Lejemålet

Er du på jagt efter det helt rigtige sted i byen til din virksomhed? Centralt placeret – med flot udsigt til Kongens Have? Fleksibel indretning, godt lysindfald og 502 reelle kvadratmeter? På Sølvgade 10 kan netop denne drøm gå i opfyldelse. Kontorets mange kvadratmeter giver rig mulighed for at indrette og forme arbejdsstationer efter behov – alt fra enkeltmandskontor, storrumskontor, cellekontor, mødelokaler og loungeområder til de mere uformelle møder. Lejemålet har et separat tekøkken med plads til spiseområde samt udgang til egen terrasse, hvor I kan nyde jeres frokost, hvis vejret tillader det. Desuden er der elevator, kopirum og tre toiletter - hvoraf det ene har bad. Kom forbi, gå på opdagelse i dit nye kontor og nyd udsigten over byens royale have.

Hent prospekt

Området

Sølvgade løber fra Søerne på Østerbro til Borgergade i Indre By. På sin vej passerer den tre af byens skønneste oaser: Botanisk Have, Østre Anlæg og Kongens Have. Hvor gaden slutter, er der kun en slentretur til alt, hvad et københavnerhjerte kan begære. Store Kongensgade og Bredgade med et miks af butikker, kendte kunsthuse, smukke gallerier, højbårne restauranter og hyggelige caféer. I nabolaget finder du også Gothersgade, Nyhavn og et væld af virksomme virksomheder. Transportmuligheder er der rigeligt af - hop på en af busserne i de store gader eller snup metroen fra Marmorkirken. Er du selvkørende, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringsanlæg i Dronningens Tværgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       70.071 kr.
Aconto driftsudgifter       11.519 kr.
Aconto energibidrag       5.648 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       87.238 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       840.850 kr.
Aconto driftsudgifter       138.231 kr.
Aconto energibidrag       67.770 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.046.851 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. november 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070