Lejemålet

Drømmer du om at bosætte din virksomhed det helt rigtige sted i byen? Med himmelhøjt til loftet, masser af lys og fint udsyn til Marmorkirken? Så slå et smut forbi Store Kongensgade 59A. Her kan du byde dine kunder og samarbejdspartnere velkommen til hele 288 nyistandsatte kvadratmeter. Lejemålet er indrettet som et stort åbent kontorlandskab med plads til mange arbejdsstationer og fleksibel indretning – her kan du med fordel indtænke en uformel mødestation eller loungeområde. Når sulten melder sig, kan du og dine medarbejder benytte lejemålets splinternye tekøkken. Dit nye kontor har hertil garderobe, depotrum, to toiletter, elevator og tilhørende gård. Der er adgangskontrol på lejemålets døre, og dertil skal indgås en serviceaftale til forventeligt kr. 1.000-1.500 ekskl. moms årligt. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Store Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kongens Nytorv. Gaden der kan rumme både det stilfulde, det skæve byliv og boheme-atmosfære. Virksomheder ligger side om side med hippe caféer med fransk stemning og restauranter med eksotisk. Med base i Store Kongensgade er man altid tæt på det vigtige i hverdagen, kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Ej at forglemme havnehygge i Nyhavn eller omkring Ofelia Plads, grønne omgivelser i Kongens Have samt busser og metro fra Marmorkirken og Kongens Nytorv. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans p-hus i Dronningens Tværgade. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       35.880 kr.
Aconto energibidrag       8.527 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       44.407 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       430.560 kr.
Aconto energibidrag       102.322 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       532.882 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. december 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070