Lejemålet

Leder du efter et hyggeligt kontor til din virksomhed? Det får du på St. Kongensgade 62A, st. Når du kommer ind fra gaden, skal du gå tværs over den fine gård. Her finder du døren til kontoret, der lige som resten af bygningen emmer af den charme, der kendetegner Frederiksstaden. Dette kontor er ideelt til dig, der har en mindre virksomhed. Indenfor venter 80 kvadratmeter, hvilket giver god plads til seks medarbejdere. I kontoret har I desuden de faciliteter, der er brug for i det daglige som toilet, tekøkken og garderobe, til rådighed. Er du og dine medarbejdere kørende i bil til arbejdet, kan I parkere i det nærliggende Jeudan parkeringshus i Dronningens Tværgade. Skal kontoret med gadens nok hyggeligste gård være dit? Så kontakt os for en fremvisning i dag.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Store Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kongens Nytorv. Gaden der kan rumme både det stilfulde, det skæve byliv og boheme-atmosfære. Virksomheder ligger side om side med hippe caféer med fransk stemning og restauranter med eksotisk atmosfære - fra designerbutikker til kunsthandlere. Med base i Store Kongensgade er man altid tæt på det vigtige i hverdagen, kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Ej at forglemme havnehygge i Nyhavn eller omkring Ofelia Plads, grønne omgivelser i Kongens Have samt busser og metro fra Marmorkirken og Kongens Nytorv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       15.527 kr.
Aconto driftsudgifter       1.146 kr.
Aconto energibidrag       1.203 kr.
Aconto vand       117 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       17.993 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       186.320 kr.
Aconto driftsudgifter       13.747 kr.
Aconto energibidrag       14.438 kr.
Aconto vand       1.402 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       215.907 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min.3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070