Lejemålet

Kunne du godt tænke dig et nyistandsat kontor til dig og din virksomhed, centralt placeret i København? Tæt på offentlig transport, kunder og potentielle samarbejdspartnere? Så kom forbi St. Kongensgade 70. I en høj stueetage, der svarer til en 1. sal, byder vi indenfor i 167 veldisponerede og lyse kvadratmeter, hvor der er god plads til, at du kan sætte dit præg. Her får du tre kontorlokaler med fine sprossede glasvægge, der tillader en god fordeling af lyset, et mødelokale og et pænt tekøkken, hvor frokosten kan nydes i selskab med kollegaerne. Indretningsmulighederne er fleksible og vi hjælper gerne på vej med ideer, i vores showroom lige ovre i Bredgade. Lyder det som noget for dig? Bestil en fremvisning og hør mere om mulighederne.

Hent prospekt

Området

Velkommen i St. Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kongens Nytorv. Gaden rummer både det stilfulde, det skæve byliv og boheme-atmosfære. Her ligger virksomheder side om side med hyggelige caféer, smagfulde restauranter, designerbutikker og kunsthandlere. Med base i St. Kongensgade er du altid tæt på kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Hyggelige Nyhavn og Ofelia Plads ligger tæt på, det samme gør de grønne omgivelser i Kongens Have. Busser og metro kan nås fra Marmorkirkens Metrostation og Kongens Nytorv. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans p-hus i Dronningens Tværgade. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       24.424 kr.
Aconto driftsudgifter       3.410 kr.
Aconto energibidrag       2.352 kr.
Aconto vand       335 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       30.521 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       293.085 kr.
Aconto driftsudgifter       40.915 kr.
Aconto energibidrag       28.223 kr.
Aconto vand       4.025 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       366.248 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Kvartalsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3,0%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Få inspiration i vores showroom i Bredgade

Som kunde i Jeudan inviteres du indenfor i en inspirerende verden og til gratis dialog og et realitetstjek på dine muligheder. Også dem du ikke selv kan tænke dig til.

Se mere her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070